Leverings voorwaarden mbt video-verkoop:

Levering:
De levering van uw bestelling vind meestal zo'n 4 weken na de voorstelling plaats. Bij opnames in het hoogseizoen (tussen juni en september) zal de levering enkele weken vertraging oplopen. Als de montage is afgerond en goedgekeurd door de opdrachtgever onvangt u ontvangt een email met de link naar de voorstelling. Als u bij bestelling gekozen heeft voor de bewaarbox kan deze opgehaald worden in de dansschool op vertoon van uw bestelbevestiging die u onvangt in uw emailbox na betaling. Vergeet deze dus niet mee te nemen! Indien de dansschool hiervoor gekozen heeft is levering via postNL op uw huisadres ook mogelijk. (tegen meerprijs)

Nadat levering van de stream heeft plaatsgevonden kunt u de bewaarbox alleen nog bestellen met bijbetaling van verzendkosten. Uw bestelling verzenden we dan naar uw huisadres

Internet:
De video is online te bekijken na registratie op onze videowebsite. Wij controleren aan de hand van de registratie of u een video heeft aangeschaft. Wanneer dit zo is krijgt u automatisch toegang tot de beelden. Wij maken gebruik van een zg 2 factor beveiliging. Dat wil zeggen dat er bij iedere inlog een unieke code naar uw email verzonden zal worden. Voor de liefhebber, het is ook mogelijk om in te loggen met de Google authenticator app.

Het controleren en goedkeuren van uw account is eenmalig en kan tot 48 uur duren.

EnjoyVideo is op geen enkele manier verantwoordelijk voor hoge datakosten of het snel bereiken van de datalimiet van uw (mobiele) abbonement.

Privacy:
Alle gegevens die u op onze site invuld worden vertrouwelijk behandeld en zullen nooit door ons worden gebruikt of doorverkocht voor marketingdoeleinden of anderzijds.
Persoonsgegevens die bij de bestelling zijn ingevuld worden door ons na aflevering van de video uit veiligheidsoverwegingen definitief verwijderd uit de webshop-database.

Beelden:
Na aflevering van de video verwijderen wij ook definitief de ruwe videobeelden. Deze beelden kunnen (alleen door de opdrachtgever) tegen een kleine vergoeding worden overgenomen.

Zowel de website als betalingen vinden plaats via een beveiligde (https) verbinding.