Privacy verklaring

Datum laatste wijziging: 13-12-2018

EnjoyVideo is een onderdeel van Boekhout Multimedia, gevestigd aan Linzenoord 80
3991 XR Houten, en is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
EnjoyVideo
https://www.enjoyvideo.nl
Linzenoord 80
3991 XR Houten 
0651349103

Martin Boekhout is de Functionaris Gegevensbescherming van Enjoyvideo.Hij is te bereiken via info@boekhout-multimedia.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
EnjoyVideo verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Bankrekeningnummer
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, een bestelling te doen, in correspondentie en telefonisch
- Locatiegegevens
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via martin@Boekhout-multimedia.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
EnjoyVideo verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- Om je een factuur te kunnen sturen voor je bestelling


Geautomatiseerde besluitvorming
EnjoyVideo neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van EnjoyVideo) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
EnjoyVideo bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
Zo lang als wettelijk verplicht is voor het bewaren van facturen. 

Delen van persoonsgegevens met derden
EnjoyVideo verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
EnjoyVideo gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
Analytische cookies worden anoniem verwerkt door Google Analitics, met wie we een verwerkersverklaring hebben afgesloten. Hiermee bekijken we alleen het gedrag van alle bezoekers, dit is niet terug te herleiden naar prive gegevens van gebruikers, zelfs niet het zg ip adres. 
Omdat wij alleen gebruik maken van anonieme analytische cookies is een cookie verklaring op de website niet noodzakelijk.

Portretrecht
Als een portret niet in opdracht is gemaakt van degene die herkenbaar in beeld is gebracht, mag het in beginsel vrij gepubliceerd worden. Dit ligt anders als de afgebeelde persoon een 'redelijk belang' heeft om zich tegen publicatie van zijn portret te verzetten. Vaak gaat het dan om een privacy- of financieel belang. 
Het is vrijwel altijd wel toegestaan video's te maken in de openbare ruimte en die te publiceren, zonder dat aan personen die toevallig in beeld komen toestemming hoeft te worden gevraagd. Deze laatste regel is duidelijk op onze opnames van toepassing.
EnjoyVideo maakt een registratie van een voorstelling waarop personen herkenbaar in beeld komen. Deze registratie vind plaats in opdracht van onze opdrachtgever, die op zijn beurt vooraf duidelijk heeft gecommuniceerd dat er video opnames gemaakt worden. Het 'blurren' of op andere manier onherkenbaar maken van personen is ondoenlijk en technisch vrijwel onmogelijk in dit type registratie. Mocht u zwaarwegende bezwaren hebben tegen deze opnames of distributie hiervan staat u vrij om (uw kind) niet te laten deelnemen aan de voorstelling.
Heel belangrijk: EnjoyVideo zal deze beelden nooit doorverkopen aan commerciële partijen of andere bedrijven.
Vimeo videokanaal
Op onze website maken we gebruik van, of linken we naar, videomateriaal dat direct in een website kan worden afgespeeld. Wij kiezen ervoor om deze video’s op te slaan op Vimeo. Bij het bekijken van onze cases of andere plaatsen waar video afgespeeld kan worden, wordt er een verbinding gemaakt met de Vimeo dienst. Vimeo gebruikt alleen essentiële cookies voor de video-speler, er worden geen tracking of advertising cookies gebruikt. Zie ook Vimeo’s cookie policy.
Alle video's die geplaatst worden door EnjoyVideo zijn NIET vindbaar in zoekmachines en tevens niet openbaar bereikbaar. 
DVD verkoop
EnjoyVideo verkoopt dvd's aan bezoekers van voorstellingen in opdracht van onze opdrachtgevers (dans en balletscholen). Het is ook mogelijk dat de dansschool zelf dvd's verkoopt.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door EnjoyVideo en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar martin@boekhout-multimedia.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

EnjoyVideo wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
EnjoyVideo neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@boekhout-multimedia.nl