Video live streaming vergadering of uitvaart
Video live streaming vergadering of uitvaart

Streaming video (live online kijken) van vergadering, bijeenkomst, evenement of uitvaart

EnjoyVideo kan een goede live streaming verzorgen van uw bijeenkomst. Denk hierbij aan een uitvaart, bijeenkomst, vergadering of misschien een huwelijksceremonie waar niet iedereen bij kan zijn.
Door middel van streaming video kan degene die hiervoor is uitgenodigd de bijeenkomst live via internet volgen, overal ter wereld. 

Wij gebruiken hier onze eigen professionele camera's en speciale streaming videomixer voor, zodat alles haarscherp bij de kijker binnenkomt. Dus geen gedoe met webcams, maar professionele, mooie beelden.

Uitvaart live bekijken via internet. (streaming video)

Zeker in de huidige situatie mbt het Corona virus is het streamen of ‘via internet kijken’ van bijvoorbeeld een uitvaart de ideale oplossing om nabestaanden live mee te laten delen in het afscheid.

Enjoyvideo verzorgt de live verbinding en uiteraard de camera’s. De haarscherpe beelden en geluid mixen we ter plaatse met onze mobiele regie unit. Vervolgens zenden we de beelden live uit via een videokanaal waar de nabestaanden overal ter wereld mee kunnen leven en het afscheid realtime mee kunnen maken.
Is er geen (goede) internet verbinding aanwezig? Ook daar hebben we oplossingen voor!

uitvaart in kerk streaming video

Geluidsverzorging en videobeelden (beeldschermen) bij uw evenement

Ook de geluidsverzorging bij uw event kunnen we voor onze rekening nemen, evenals beeldschermen waar presentaties en foto's kunnen worden getoond. Ook het instarten van muziek en beelden regelen wij indien gewenst.
Perfect geluid en beeld, zonder fouten. Overdoen kan niet. Ons geluidssyteem en videoschermen zijn speciaal gemaakt om niet op te vallen, geen lompe statieven en grote speakers, maar fraaie smaakvolle systemen. 

Voor de geluidsverzorging werken we al jaren samen met P&A producties, zodat we altijd verzekerd zijn van de beste service en apparatuur.

Wij hebben in de loop der jaren een enorme ervaring opgebouwd zodat de organisator hier geen enkele zorg of omkijken naar heeft. U heeft tenslotte wel wat anders aan uw hoofd!