Jullie dansvoorstelling laten filmen in superkwaliteit!

STAP 1:

Apparatuur installeren

STAP 2:

Voorstelling filmen

STAP 3:

Online (voor)verkoop

STAP 4:

Videobeelden monteren

STAP 5:

Eindprodukt afleveren

STAP 6:

Kijken maar!

Dans of ballet uitvoering filmen en kijken via streaming video (internet)

Speciaal voor dans/balletscholen met een beperkt budget kunnen wij interessante pakketten aanbieden waarbij de videoregistratie en montage de vereniging vrijwel geen geld kost! Onze gage wordt volledig gedekt door de opbrengst van de verkoop van video aan het publiek. De verkoop van deze streaming video regelen wij ook!

De dansuitvoering filmen wij met 3 camera's waardoor een leuke en levendige montage gemaakt kan worden. Men kan de video online bestellen via onze eigen webshop. Hier kan men beveiligd afrekenen met Ideal.

Wij spreken met u een minimale afname af, en de verkoopprijs van de videostream.

Bekijk rustig onze concurrenten, wij durven te zeggen dat u bij ons niet alleen goedkoper, maar ook beter uit bent. Geen onaangename verassingen achteraf, geen bijkomende kosten om camera's te huren, geen hoge verkoopprijs. Gewoon een vooraf afgesproken eerlijke prijs en afspraken die keurig worden nagekomen.

Lees hier meer over op onze andere website: www.dansvoorstelling-filmen.nl

congres of seminar filmen

Let Op!!

We filmen, monteren en kunnen afleveren in zg 4K kwaliteit. Dit is een enorm hoge en haarscherpe beeldkwaliteit die echter alleen via online (streaming) kijken kan worden weergegeven.
Een dvd kan nl geen hd of 4K beelden bevatten (Dit is technisch onmogelijk, de dvd is technologie van 30 jaar geleden...) maar slechts beelden die een factor 30 (!) slechter zijn dan hetgeen we opnemen en de huidige televisies kunnen weergeven. Daarnaast hebben steeds minder mensen nog een werkende dvd speler in huis.

Omdat veel mensen soms toch graag een fysiek product willen hebben, kunnen we een bewaarbox leveren (een bedrukte dvd hoes) met daarin een QR code en de link naar de online website (dus geen dvd). Een groot voordeel voor de besteller is een hoge kwaliteit video icm een fysiek product. Na enige tijd kan men de videobeelden downloaden zodat deze altijd in bezit blijven.
Voor het verschil in kwaliteit zie de afbeeldingen hieronder.

Dvd beeld:

Image

Online-kijken beeld:

Image

Jullie dansvoorstelling terugkijken op smartphone, smart tv of tablet!

Dat kan via onze eigen ontwikkelde unieke oplossing. Wij zijn één van de weinige partijen die deze privé afgeschermde afspeeloplossing geheel in eigen beheer ter beschikking hebben.

Door plaatsing op internet blijft jullie dansvoorstelling in ieders gedachten!

Zelf doen? 
We horen soms dat dansscholen ‘zelf een camera neerzetten’ of een hobbie videograaf inschakelen.
Neemt u van ons aan: dit is niet vergelijkbaar met een professioneel videobedrijf.
Afgezien van een twijfelachtige beeldkwaliteit, onscherp beeld, slecht geluid, slechte belichting en verkeerde shots gaat echt niemand kijken naar een statisch camera beeld. Dit is namelijk dodelijk saai. Daarnaast moet de dansschool dan zelf alles regelen qua verkoop. En dat is een heel gedoe....

Informeer naar de mogelijkheden en ontdek dat we ook van uw jullie dansuitvoering een mooie film kunnen maken voor een eerlijke en schappelijke prijs!

Professionele opnames

Meerdere camera´s

Korte levertijd

Lage prijs