Jullie dansvoorstelling laten filmen op dvd of internet!

STAP 1:

Apparatuur installeren

STAP 2:

Voorstelling filmen

STAP 3:

Dvd (voor)verkopen

STAP 4:

Videobeelden monteren

STAP 5:

Dvd's afleveren

STAP 6:

Kijken op smartphone

Dans of ballet uitvoering filmen op dvd of streaming video (internet)

Speciaal voor dans/balletscholen met een beperkt budget kunnen wij interessante pakketten aanbieden waarbij de videoregistratie en montage de vereniging vrijwel geen geld kost! Onze gage wordt volledig gedekt door de opbrengst van de verkoop van dvd’s aan het publiek. De verkoop van deze dvd’s of streaming video regelen wij ook!

De dansuitvoering filmen wij met 3 camera's waardoor een leuke en levendige montage gemaakt kan worden. Men kan de dvd's online bestellen via onze eigen webshop. Hier kan men beveiligd afrekenen met Ideal.

Wij spreken met u een minimale afname af, en de verkoopprijs van de dvd en/of stream.

Bekijk rustig onze concurrenten, wij durven te zeggen dat u bij ons niet alleen goedkoper, maar ook beter uit bent. Geen onaangename verassingen achteraf, geen bijkomende kosten om camera's te huren, geen hoge dvd verkoop prijs. Gewoon een vooraf afgesproken eerlijke prijs en afspraken die keurig worden nagekomen.

Lees hier meer over op onze andere website: www.dansvoorstelling-filmen.nl

congres of seminar filmen

Jullie dansvoorstelling op dvd of terugkijken op smartphone. smart tv of tablet!

Dat kan via onze eigen ontwikkelde unieke oplossing. Wij zijn één van de weinige partijen die deze privé afgeschermde afspeeloplossing geheel in eigen beheer ter beschikking hebben.

Door plaatsing op internet blijft jullie dansvoorstelling in ieders gedachten!

Zelf doen? 
We horen soms dat dansscholen ‘zelf een camera neerzetten’ of een hobbie videograaf inschakelen.
Neemt u van ons aan: dit is niet vergelijkbaar met een professioneel videobedrijf.
Afgezien van een twijfelachtige beeldkwaliteit, onscherp beeld, slecht geluid, slechte belichting en verkeerde shots gaat echt niemand kijken naar een statisch camera beeld. Dit is namelijk dodelijk saai. Daarnaast moet de dansschool dan zelf alles regelen qua verkoop. En dat is een heel gedoe....

Informeer naar de mogelijkheden en ontdek dat we ook van uw jullie dansuitvoering een mooie film kunnen maken voor een eerlijke en schappelijke prijs!

Professionele opnames

Meerdere camera´s

Korte levertijd

Lage prijs