Wanneer krijg ik mijn bestelde dvd of streaming link?


De montage van alle videobeelden is een bewerkelijk klusje, het duurt dus enige tijd voordat deze klaar is. Vervolgens moet de dansschool de montage bekijken, vindt er een eventuele correctieronde plaats en vervolgens kunnen we overgaan tot productie van de definitieve versie. 
 
Als alles soepel verloopt is de definitieve versie na 4-5 weken klaar. In het hoogseizoen (mei t/m september) kunnen de levertijden flink oplopen, ook ivm vakanties. Vrijwel altijd vindt de levering plaats aan het begin van het nieuwe dansseizoen.  
Even geduld dus, hou hier rekening mee!

Prijs: ‎€19,50

Beschikbare opties

* Welke voorstelling wil je?:
Wil je online kijken erbij? (TIP!):

Online kijken doe je in ruim 10x betere beeldkwaliteit dan dvd!! 
Na een jaar is de voorstelling te downloaden, dus deze blijft altijd in jouw bezit

- +

DD Beleeft in haar droom een fantastisch avontuur. Ze maakt een reis van stad naar stad. Elke stad waar ze komt is vernoemd naar de muziekstijl die daar klinkt. Ze komt in Rock City, in Reggae City, in Glitter City en heel veel andere steden. Er wordt gedanst en er zijn optredens van beroemde artiesten van lang geleden zoals Elvis Presley, Aretha Franklin, Prince, Bob Marley en ook artiesten van nu zoals  Beyonce, Pink, ze raakt zelfs verzeilt in een concert van de Toppers. Ze hoort mooie romantische muziek maar ook keiharde rock. Overal waar ze komt is het showtime met de mooiste kleding in het meest prachtige licht.  

Helaas komt er een eind aan deze droom en na het ontwaken is zij nog lang onder de indruk van haar belevenissen.

Je besteld hier de dvd. Je kunt deze bestelling aanvullen met de streaming versie van de voorstelling.

De dvd is van het type Verbatin DVD+R DL die in de meeste dvd spelers is af te spelen. Check eerst of jouw dvd speler dit ook kan, wij nemen GEEN dvd's terug....

Wil je een VEEEEEEEL betere kwaliteit dan een dvd of heb je geen dvd speler meer? Bestel dan de 'Online kijken' versie erbij voor een paar euro meer. Dit doe je door het vinkje te zetten bij 'Beschikbare opties'. Je kunt ook terug gaan naar de vorige pagina en kiezen voor alleen de streaming link, dus zonder dvd. 
Deze hoge kwaliteit (4K) streaming link blijft minimaal een jaar behouden en je kunt na een jaar zelfs de voorstelling downloaden zodat deze altijd in jouw bezit blijft.

De montage van alle videobeelden is een bewerkelijk klusje, het duurt dus enige tijd voordat deze klaar is. Vervolgens moet de dansschool de montage bekijken, vindt er een eventuele correctieronde plaats en vervolgens kunnen we overgaan tot productie van de definitieve versie. Als alles soepel verloopt is de definitieve versie na 4-5 weken klaar. In het hoogseizoen (mei t/m september) kunnen de levertijden verder oplopen. Meestal vindt de levering plaats aan het begin van het nieuwe dansseizoen.