Wanneer krijg ik mijn bestelde dvd of streaming link?


De montage van alle videobeelden is een bewerkelijk klusje, het duurt dus enige tijd voordat deze klaar is. Vervolgens moet de dansschool de montage bekijken, vindt er een eventuele correctieronde plaats en vervolgens kunnen we overgaan tot productie van de definitieve versie. 
 
Als alles soepel verloopt is de definitieve versie na 4-5 weken klaar. In het hoogseizoen (mei t/m september) kunnen de levertijden flink oplopen, ook ivm vakanties. Vrijwel altijd vindt de levering plaats aan het begin van het nieuwe dansseizoen.  
Even geduld dus, hou hier rekening mee!

Prijs: ‎€16,50

- +
LET OP!!! Dit is de streaming versie, je ontvangt dus geen DVD!!
 
DD Beleeft in haar droom een fantastisch avontuur. Ze maakt een reis van stad naar stad. Elke stad waar ze komt is vernoemd naar de muziekstijl die daar klinkt. Ze komt in Rock City, in Reggae City, in Glitter City en heel veel andere steden. Er wordt gedanst en er zijn optredens van beroemde artiesten van lang geleden zoals Elvis Presley, Aretha Franklin, Prince, Bob Marley en ook artiesten van nu zoals  Beyonce, Pink, ze raakt zelfs verzeilt in een concert van de Toppers. Ze hoort mooie romantische muziek maar ook keiharde rock. Overal waar ze komt is het showtime met de mooiste kleding in het meest prachtige licht.  

Helaas komt er een eind aan deze droom en na het ontwaken is zij nog lang onder de indruk van haar belevenissen.

Je besteld hier een online link naar de streaming video. Je ontvangt dus GEEN dvd.

Deze streaming versie is een VEEEEEEEL betere en haarscherpe kwaliteit dan een dvd.
Deze hoge kwaliteit (4K) streaming link blijft minimaal een jaar behouden en je kunt na een jaar zelfs de voorstelling downloaden zodat deze altijd in jouw bezit blijft.

Als de montage klaar is ontvang je een email met de internet link naar de voorstelling. Deze link is voorzien van een zg 2-factor beveiliging. Je ontvangt telkens als je gaat kijken een code in je email. Zo voorkomen we ongewenst doorgeven van de link, en zorgen we voor een goede beveiliging van jouw beelden. 

De montage van alle videobeelden is een bewerkelijk klusje, het duurt dus enige tijd voordat deze klaar is. Vervolgens moet de dansschool de montage bekijken, vindt er een eventuele correctieronde plaats en vervolgens kunnen we overgaan tot productie van de definitieve versie. Als alles soepel verloopt is de definitieve versie na 4-5 weken klaar. In het hoogseizoen (mei t/m september) kunnen de levertijden verder oplopen. Meestal vindt de levering plaats aan het begin van het nieuwe dansseizoen.