Wanneer krijg ik mijn bestelde dvd of streaming link?


De montage van alle videobeelden is een bewerkelijk klusje, het duurt dus enige tijd voordat deze klaar is. Vervolgens moet de dansschool de montage bekijken, vindt er een eventuele correctieronde plaats en vervolgens kunnen we overgaan tot productie van de definitieve versie. 
 
Als alles soepel verloopt is de definitieve versie na 4-5 weken klaar. In het hoogseizoen (mei t/m september) kunnen de levertijden flink oplopen, ook ivm vakanties. Vrijwel altijd vindt de levering plaats aan het begin van het nieuwe dansseizoen.  
Even geduld dus, hou hier rekening mee!

Prijs: ‎€19,50

Beschikbare opties

Wil je online kijken erbij? (TIP!):

Online kijken doe je in ruim 10x betere beeldkwaliteit dan dvd!! 
Na een jaar is de voorstelling te downloaden, dus deze blijft altijd in jouw bezit

- +
DEZE DVD IS ALLEEN NOG TE BESTELLEN MET VERZENDKOSTEN. OPHALEN BIJ DANSSCHOOL IS NIET MEER MOGELIJK! 
 
De leden van Explosion dance hebben hard getraind voor deze voorstelling.
Onwijs gave streetdance staat aan het hoofd in deze show, maar er worden ook meerdere dansstijlen getoond.
Ook dit jaar komen er oude klassiekers en nieuwe songs voorbij, dus onmogelijk om stil te blijven zitten en/of mee te bléren.
Wij nemen jullie tijdens deze voorstelling mee naar optredens van verschillende bekende en minder bekende Nederlandse artiesten.
Krijg jij er geen genoeg van en wil jij deze show terug kijken en aan vrienden en familie laten zien, bestel de DVD en/of de Streaming link dan nu!!''

Je besteld hier de dvd. Je kunt deze bestelling aanvullen met de streaming versie van de voorstelling.

De dvd is van het type Verbatin DVD+R DL die in de meeste dvd spelers is af te spelen. Check eerst of jouw dvd speler dit ook kan, wij nemen GEEN dvd's terug....

Wil je een VEEEEEEEL betere kwaliteit dan een dvd of heb je geen dvd speler meer? Bestel dan de 'Online kijken' versie erbij voor een paar euro meer. Dit doe je door het vinkje te zetten bij 'Beschikbare opties'. Je kunt ook terug gaan naar de vorige pagina en kiezen voor alleen de streaming link, dus zonder dvd. 
Deze hoge kwaliteit (4K) streaming link blijft minimaal een jaar behouden en je kunt na een jaar zelfs de voorstelling downloaden zodat deze altijd in jouw bezit blijft.

De montage van alle videobeelden is een bewerkelijk klusje, het duurt dus enige tijd voordat deze klaar is. Vervolgens moet de dansschool de montage bekijken, vindt er een eventuele correctieronde plaats en vervolgens kunnen we overgaan tot productie van de definitieve versie. Als alles soepel verloopt is de definitieve versie na 4-5 weken klaar. In het hoogseizoen (mei t/m september) kunnen de levertijden verder oplopen. Meestal vindt de levering plaats aan het begin van het nieuwe dansseizoen.