Wanneer krijg ik mijn bestelde dvd of streaming link?


De montage van alle videobeelden is een bewerkelijk klusje, het duurt dus enige tijd voordat deze klaar is. Vervolgens moet de dansschool de montage bekijken, vindt er een eventuele correctieronde plaats en vervolgens kunnen we overgaan tot productie van de definitieve versie. 
 
Als alles soepel verloopt is de definitieve versie na 4-5 weken klaar. In het hoogseizoen (mei t/m september) kunnen de levertijden flink oplopen, ook ivm vakanties. Vrijwel altijd vindt de levering plaats aan het begin van het nieuwe dansseizoen.  
Even geduld dus, hou hier rekening mee!

Prijs: ‎€16,50

- +
LET OP!!! Dit is de streaming versie, je ontvangt dus geen DVD!!
 
De leden van Explosion dance hebben hard getraind voor deze voorstelling.
Onwijs gave streetdance staat aan het hoofd in deze show, maar er worden ook meerdere dansstijlen getoond.
Ook dit jaar komen er oude klassiekers en nieuwe songs voorbij, dus onmogelijk om stil te blijven zitten en/of mee te bléren.
Wij nemen jullie tijdens deze voorstelling mee naar optredens van verschillende bekende en minder bekende Nederlandse artiesten.
Krijg jij er geen genoeg van en wil jij deze show terug kijken en aan vrienden en familie laten zien, bestel de DVD en/of de DVD download link dan nu!!''

Je besteld hier een online link naar de streaming video. Je ontvangt dus GEEN dvd.

Deze streaming versie is een VEEEEEEEL betere en haarscherpe kwaliteit dan een dvd.
Deze hoge kwaliteit (4K) streaming link blijft minimaal een jaar behouden en je kunt na een jaar zelfs de voorstelling downloaden zodat deze altijd in jouw bezit blijft.

Als de montage klaar is ontvang je een email met de internet link naar de voorstelling. Deze link is voorzien van een zg 2-factor beveiliging. Je ontvangt telkens als je gaat kijken een code in je email. Zo voorkomen we ongewenst doorgeven van de link, en zorgen we voor een goede beveiliging van jouw beelden. 

De montage van alle videobeelden is een bewerkelijk klusje, het duurt dus enige tijd voordat deze klaar is. Vervolgens moet de dansschool de montage bekijken, vindt er een eventuele correctieronde plaats en vervolgens kunnen we overgaan tot productie van de definitieve versie. Als alles soepel verloopt is de definitieve versie na 4-5 weken klaar. In het hoogseizoen (mei t/m september) kunnen de levertijden verder oplopen. Meestal vindt de levering plaats aan het begin van het nieuwe dansseizoen.