Bestel hier je dvd!

Video registratie van 'MOVIES' op 10 maart 2018 van
Explosion dance

Check ook de online optie!!! Superkwaliteit (Full HD) voor een lage prijs!
Zie onderaan deze pagina of klik hier.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
0,00 EURO
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
webshop-poster-ed.jpg

De gehele voorstelling vastgelegd op dvd!
Beleef de voorstelling opnieuw! Mooie beelden opgenomen vanuit drie verschillende posities verwerkt in een prachtige montage!
We doen ons best de dvd binnen 3 à 4 weken af te hebben, deze kun je dan bij de dansschool ophalen of wordt thuisbezorgd als je daarvoor gekozen hebt. Als je de online versie besteld hebt ontvang je een email als deze klaar is..

Wil je als aanvulling op de dvd ook kijken in superkwaliteit via internet op ieder apparaat?
Een dvd heeft een beperkte kwaliteit. Je hebt ook de mogelijkheid om voor slechts € 2,50 extra de voorstelling overal in topkwaliteit te bekijken op een afgeschermd internet videokanaal. Dus bijvoorbeeld via je tablet of smartphone!
Je kunt er ook voor kiezen om geen dvd te nemen maar alleen de digitale versie te bestellen. (€ 2,00 korting)

Om te kunnen kijken via internet dien je dit hierboven (mee) te bestellen. Als de montage klaar is en de dansschool heeft akkoord gegeven (meestal enkele weken na de voorstelling) ontvang je een link en registreer je je op onze videopagina met een Facebook account dat op dezelfde naam staat als deze bestelling. Zonder Facebookaccount is het NIET mogelijk de online video te bekijken.
Na registratie op ons videokanaal controleren wij jouw bestelling (vandaar het Facebook account op dezelfde naam en de link ontvang je na je bestelling). Deze online video is vervolgens in high definition te bekijken op smart tv, laptop, tablet, telefoon, etc. 
Lees hier meer over...

Let op:
Als je een dvd bestelt moet jouw dvd speler wel om kunnen gaan met dvd's van het type Verbatim DVD+R DL. (Maar niet getreurd, dit is 95% van de dvd spelers)