Uw bedrijfsfeest of evenement laten filmen?

Uw bedrijf heeft een goed jaar gehad en dat gaat u vieren! Dan is het natuurlijk een prachtige herinnering als al uw gasten de beelden van de avond leuk gemonteerd in een korte film terug kunnen zien. Gewoon op uw website of natuurlijk op dvd of usb stick.

Of heeft u een bedrijfsevenement met standhouders, sprekers en/of artiesten?
Het maakt voor EnjoyVideo niet uit, wij hebben enorme ervaring in het maken van ad-hoc videoopnames die niet 'over' kunnen. Wij missen niks! En vervolgens maken we er een leuke, snelle maar sfeervolle korte film van.

Wat maakt EnjoyVideo uniek?
Zoals gezegd, wij zijn gesprecialseerd in eenmalige opnames. Maar ook in opnames in wat 'lastigere' omstandigheden zoals bijvoorbeeld wisselende of minder goede belichting. EnjoyVideo weet er altijd weer iets moois van te maken.

EnjoyVideo maakt daarnaast altijd digitale geluidsopnames van de gebruikte microfoons. Dit nemen we rechtstreeks op vanaf het mengpaneel van de geluidstechnicus. (Wist u trouwens dat wij ook de audio kunnen voor u verzorgen tegen aantrekkelijke tarieven?)
Deze geluidsopname monteren we dan weer synchroon met de beelden. Duidelijk verstaanbaar, helder geluid.

Wilt u een samenvatting van de dag? Maak dan gebruik van een voice over i.c.m. rechtenvrije muziek. Ook hier kunnen we u uitstekend mee van dienst zijn.

congres of seminar filmen

EnjoyVideo is zeer bedreven in Website / YouTube / Vimeo mogelijkheden.

Wij kunnen u adviseren hoe de gemaakte film het beste getoond kan worden. Uiteraard kunnen we dit ook voor u verzorgen.

Door plaatsing op internet blijft uw event in ieders gedachten!

fa fa-internet-explorer
fa fa-youtube
fa fa-vimeo

Zelf doen? 
We horen soms dat bedrijven ‘zelf een camera neerzetten’.
Neemt u van ons aan: dit werkt nooit.
Afgezien van een twijfelachtige beeldkwaliteit gaat echt niemand kijken naar een statisch camera beeld. Dit is namelijk dodelijk saai.

Informeer naar de mogelijkheden en ontdek dat we ook van uw bedrijfsfeest of evenement een mooie film kunnen maken voor een eerlijke en schappelijke prijs!

Wist u trouwens dat het zelfs meestal goedkoper is om alles (video, projectie, geluid, licht) door EnjoyVideo te laten verzorgen i.p.v. de service die veel zaaleigenaren u aanbieden? Ook is de kwaliteit van apparatuur en bediening van onze technici vaak beter. Audiovisuele verzorging is nu eenmaal een vak apart,en niet iets wat je 'er even bij' doet…

Professionele opnames

Meerdere camera´s

Korte levertijd

Lage prijs