Video opnames laten maken van uw congres of seminar?

Uw bedrijf organiseert een seminar. En u bent daar verantwoordelijk voor. Maanden van voorbereiding zijn eraan vooraf gegaan, en u heeft goede sprekers kunnen strikken met een interessant verhaal. Uw bedrijf heeft dan ook veel informatie die u wilt delen, èn jullie verwachten veel gasten.

Hoe jammer is het dan als het voorbij is en u, uw personeel en uw klanten kunnen nergens de getoonde informatie terug zien? EnjoyVideo heeft ruime ervaring in het vastleggen van seminars. Wij maken opnames van de sprekers, en monteren die in overleg met u tot een samenvatting of per presentatie. De eindmontage kunt u dan op uw website of op een videokanaal plaatsen. (of natuurlijk op ‘ouderwetse’ dvd)

Wat maakt EnjoyVideo uniek?
EnjoyVideo maakt voor de opnames altijd gebruik van twee of drie camera's. Het voordeel hiervan is dat op deze manier zelfs een voordracht met taaie materie boeiend blijft om naar te kijken. Tijdens de montage schakelen we tussen de verschillende camera's, eventueel afgewisseld met slides uit de presentatie. Vlot om naar te kijken, en de informatie blijft voor de kijker veel langer hangen.

EnjoyVideo maakt daarnaast altijd digitale geluidsopnames van de gebruikte microfoons. Dit nemen we rechtstreeks op vanaf het mengpaneel van de geluidstechnicus. (Wist u trouwens dat wij ook de audio kunnen voor u verzorgen tegen aantrekkelijke tarieven?)
Deze geluidsopname monteren we dan weer synchroon met de beelden. Duidelijk verstaanbaar, helder geluid.

Wilt u een samenvatting van de dag? Maak dan gebruik van een voice over i.c.m. rechtenvrije muziek. Ook hier kunnen we u uitstekend mee van dienst zijn.

congres of seminar filmen

EnjoyVideo is zeer bedreven in Website / YouTube / Vimeo mogelijkheden.

Wij kunnen u adviseren hoe de gemaakte film het beste getoond kan worden. Uiteraard kunnen we dit ook voor u verzorgen.

Door plaatsing op internet maakt u van uw seminar een webinar!

Zelf doen? 
We horen soms dat bedrijven ‘zelf een camera neerzetten’.
Neemt u van ons aan: dit werkt nooit.
Afgezien van een twijfelachtige beeldkwaliteit gaat echt niemand kijken naar een statisch camera beeld van een spreker die over het algemeen weinig beweegt. Als daarnaast dan ook nog al het gerommel en gekuch uit de zaal te horen is en de spreker slecht verstaanbaar is, verliest u ook de laatste kijker snel...

Informeer naar de mogelijkheden en ontdek dat we ook van uw seminar een mooie samenvatting kunnen maken voor een eerlijke en schappelijke prijs!

Wist u trouwens dat het zelfs meestal goedkoper is om alles (video, projectie, geluid, licht) door EnjoyVideo te laten verzorgen i.p.v. de service die veel zaaleigenaren u aanbieden? Ook is de kwaliteit van apparatuur en bediening van onze technici vaak beter. Audiovisuele verzorging is nu eenmaal een vak apart,en niet iets wat je 'er even bij' doet…

Professionele opnames

Meerdere camera´s

Korte levertijd

Lage prijs